Hoogkerker Toneel vereniging (HTV)

De Hoogkerker Toneel Vereniging (HTV) repeteert en speelt in het Gronings dialect. In maart van elk jaar worden vier voorstellingen gegeven, drie daarvan vinden in het Dorpshuis Hoogkerk plaats.

Lijkt het jou leuk om op het podium te staan, of lijkt het je leuk om te helpen als regisseur of souffleur, of te helpen bij de toneel-aankleding, of heb je verstand van licht en geluid? Neem dan contact op.

Wanneer: dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur.

Informatie/opgave: Marion van Dam, tel. 06-51180061, bart64@live.nl

In verband met de COVID-19 richtlijnen heeft de vereniging besloten geen repetities te houden van september tot en met december 2020. Dat betekent dat de voorstellingen van 2021 helaas ook komen te vervallen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *