Tai Chi

Tai Chi Chuan (vaak afgekort tot Tai Chi) is een interne Chineese vechtkunst. Het wordt beoefend door zowel subtiele defensieve training als ook voor de gezondheid. De belangrijkste oefening in Tai Chi Chuan is het in rust en kalmte uitvoeren van verschillende vormen/houdingen (Taolu). De verschillende houdingen lopen vloeiend in elkaar over, net als stromend water van beken en rivieren. Zo komt de geest tot rust, het doel van het taoïsme. Naast deze bekende oefeningen bevat de training een snelle sets, wapenvormen (sabel, zwaard e.d.) en werken we met partners.

Tai Chi Chuan is geschikt voor mensen van alle leeftijden!

Wanneer: maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur

Waar: Gymnastieklokaal vensterschool Hoogkerk, kleedkamers en douches aanwezig.

Kosten: € 15,- per maand

Informatie en opgave: Via het Dorpshuis Hoogkerk, tel. 0622125197 of info@dorpshuishoogkerk.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *