Rijdende keuken

Koken op locatie!

Een keuken nodig op een plek waar die niet is? Bij een feesttent, een buitenevenement of gewoon omdat uw eigen keuken net te weinig capaciteit heeft? De Rijdende Keuken van Dorpshuis Hoogkerk biedt uitkomst. De keuken is geschikt voor het geven van kookworkshops voor jong en oud, voor groepen van tien tot vijftien personen. De Rijdende Keuken beschikt over uitgebreide apparatuur, waarmee diverse kooktechnieken geleerd kunnen worden.

Zelfvoorzienend

Doordat de Rijdende Keuken zelfvoorzienend gebouwd is, kunt u op vrijwel elke locatie koken, zonder afhankelijk te zijn van stroom en water (water in de tank is geen drinkwater). Als u wel gebruik maakt van stroomvoorziening, zijn er veel extra mogelijkheden, zoals een magnetron/heteluchtoven/grill, verlichting en de koelkast.

Gemakkelijk te plaatsen

De keuken is makkelijk te plaatsen op vrijwel elke locatie. Zo kunt u optimaal genieten van de omgeving. Dankzij de vernuftige constructie wordt de keuken bij plaatsing bijna twee keer zo breed.

Voor elke situatie

Deze Rijdende Keuken is voor vrijwel iedere situatie te huur, in de eerste plaats bij sociaal-culturele activiteiten. Maar de keuken is ook ideaal voor elke cateringklus op locatie, als keuken of satellietkeuken, bij een evenement of bedrijfsfeest.

Bespreken

Voor informatie over onze huurtarieven, voor bespreking en het afstemmen van overige wensen kunt u een e-mail sturen aan info@dorpshuishoogkerk.nl