In verband met de zomervakantie is het Dorpshuis Hoogkerk gesloten van zaterdag 4 juli 2020 tot en met zondag 16 augustus 2020. Op maandag 17 augustus openen we onze deuren weer. Uiteraard onder de dan geldende RIVM richtlijnen in verband met COVID-19 (corona). Medio augustus kunt u het bekende boekje met het activiteitenoverzicht van de samenwerkende accommodaties/instellingen in Hoogkerk weer in de brievenbus verwachten.

Update: Ook ons Suykercafé opent op 17 augustus weer haar deuren. Vanaf september kun je ook weer genieten van onze weekspecials.

De Sporthal en het Gymlokaal zijn in deze periode ook gesloten; sporten kan binnen de RIVM richtlijnen weer vanaf 17 augustus 2020 (boeken via Sport050). De dienst burgerzaken (paspoorten, rijbewijzen etc.) opent de deuren weer op 1 september 2020. OBS De Ploeg start op 17 augustus 2020 het nieuwe schooljaar. De kinderopvang van SKSG blijft in de vakantieperiode geopend, voor ouders en kinderen is de toegang via de bekende achterdeur. De kinder- en jongerenwerkers van het WIJ-team Hoogkerk hebben een zomerprogramma, zie aldaar voor de inhoud.

Bestuur en medewerkers van het Dorpshuis Hoogkerk wensen u alleen een fijne zomervakantie.

Blijf gezond en houd afstand!