Het Complottheater speelt “Een Vreemde Gast”

Op zaterdag 2 december aanstaande speelt het Complottheater het stuk “Een Vreemde Gast”, een hilarisch actueel drama.

Hij is notaris, zij heeft haar eigen cateringbedrijf en kunsthandel. Seiffert en Lilly van der Merwede, welgestelde moderne vijftigers. Een zeer geslaagd stel, zo lijkt het, toch?! Op een avond treffen zij voorbereidingen voor een etentje met twee andere stellen, goede vrienden. Wanneer ze arriveren treffen zij “Een Vreemde Gast”. Een exotische figuur die bij Lilly en Seiffert logeert en klusjes verricht om zijn grote droom waar te kunnen maken. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en reacties op deze tijdelijke nieuwkomer, deze vreemde snuiter. In de onderlinge relaties draagt elk personage zijn eigen geheim. Maar hoelang nog? En wat gaat er door het hoofd van meneer Seiffert en waar hangt hij al die tijd uit?

In deze voorstelling lopen een aantal zaken door elkaar; knellende relaties uit het verleden, botsende culturen, hechte vriendschap, ontrouw en broeierige verlangens in het heden. Dat zaait natuurlijk verwarring, verstoort elkaars veilige leven en leidt uiteindelijk tot ingrijpende keuzes. Gebeurtenissen in de scènes lijken zo uit de actualiteit ontsproten en leveren soms pijnlijke momenten op. Plaatsvervangende schaamte en hilarische momenten wisselen elkaar af in dit actuele drama.

Kaarten a € 10,- vanaf maandag 13 november aan de bekende voorverkoopadressen. Een kop koffie of thee is bij de kaart inbegrepen.

Aanvang 20.00 uur.

Meer informatie over de voorstelling vindt u op: http://www.hetcomplottheater.nl