Zalenverhuur

In verband met de planning kun je tot uiterlijk twee dagen vooraf reserveren.

Verhuur aan particulieren (verjaardagsfeesten, bruiloften etc) is niet mogelijk. Commerciële verhuur (aan bedrijven) is beperkt toegestaan (neem contact op via info@dorpshuishoogkerk.nl voor de mogelijkheden).

Het Dorpshuis beschikt over meerdere ruimten die je kunt huren, met diverse faciliteiten. De ruimten zijn zeer geschikt voor vergaderingen en trainingen, maar ook voor (bedrijfs)feesten. Als je een zaal huurt, kunt je tegen meerprijs gebruik maken van een beamer, met scherm en laptop en van een geluidsinstallatie, inclusief (dasspeld)microfoon.
Dorpshuis Hoogkerk zorgt ook voor de catering tijdens je activiteit. Wij bieden ontbijt, lunches, geheel verzorgde buffetten en diverse receptiemogelijkheden. Zelf je catering verzorgen is bij ons niet mogelijk.
Heb je Interesse? Neem contact op via planning@dorpshuishoogkerk.nl of bel naar 06-22125197 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur). Let op! Op SMS, WhatsApp of Signal berichten wordt niet gereageerd.

Gereserveerde zalen worden bij binnenkomst in de vensterschool op tv-systeem twee uur van te voren aangegeven.

Voor het bespreken van de sporthal of de gymzaal moet je contact opnemen met Sport050 van de gemeente Groningen via https://www.sport050.nl/sportlocaties/sporthallen/sporthal-hoogkerk . Aanvullende informatie over onze faciliteiten bij het huren van de sporthal en de gymzaal vindt u ook elders op deze website.

Het huren van De Strinke, ons “filiaal” aan de Peizerweg is niet mogelijk. Informatie over De Strinke vindt u ook elders op deze website.


Grote Zaal

De Grote Zaal (ook wel Blauwe Zaal genoemd) is geschikt voor vergaderingen, presentaties, theatervoorstellingen, muziekvoorstellingen, dans en kleine (niet commerciële) beurzen. De maximum capaciteit bij vergaderingen en voorstellingen is 150 personen wanneer er tafels in de zaal geplaatst worden, en 200 personen in een theateropstelling met alleen stoelen, of zonder stoelen. Er is een podium met theaterlicht en geluid. Het is mogelijk achter op het podium een grote projectiewand te plaatsen en op groot formaat beelden te vertonen. Een vaste grootformaat beamer vanaf de voorzijde is aanwezig, maar er kan ook vanaf de achterzijde worden geprojecteerd. Langs één wand van de zaal bij de ingang kan een dubbele (tweeling) projectie worden verzorgd. Zo kun je je logo of sponsor tijdens een bijeenkomst vertonen, maar ook een haardvuur o.i.d is mogelijk. Verder hebben we een interactief Digiboard voor vergaderingen. In de zaal is bij het podium een krachtstroomaansluiting voor 32A.

De zaal is op te delen in meerdere segmenten, dus deelverhuur is mogelijk. Zo is het ook mogelijk het voorste deel van de Grote Zaal bij het Sportcafé te betrekken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Sportkantine

De Sportkantine is geopend tijdens sportactiviteiten in de sporthal Hoogkerk. De kantine sluit aan aan het Sportcafé en vanuit de kantine is zicht op de activiteiten in de sporthal. Tijdens of na afloop van de sport kunnen sporters en toeschouwers hier vertoeven om iets te eten of te drinken. Buiten dit gebruik om kan de sportkantine gehuurd worden voor vergaderingen, presentaties en recepties tot maximaal 60 personen. Ook verzorgen wij hier warme of koude buffetten, zoals bijvoorbeeld ons bekende satébuffet of een stamppotbuffet. De Sportkantine geeft tevens toegang tot ons dakterras, met overkapping voor rokers (de vensterschool en haar omgeving zijn geheel rookvrije zone). Het dakterras kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een geheel verzorgde barbecue. Er is in de kantine een vaste beamer met geluid, waarop eventueel ook livebeelden vanuit de sporthal kunnen worden vertoond. Denk eens aan het houden van de prijsuitreiking na je sportdag of toernooi. Er is een aansluiting voor 16A krachtstroom.


Handenarbeid

Ons lokaal voor handenarbeid is naast het houden van creatieve bezigheden ook zeer geschikt voor kleine vergaderingen, presentaties en trainingen tot maximaal 20 personen. Een beamer en scherm zijn vast aangebracht en apart bij te huren. Ook vergaderen met lunch behoort tot de mogelijkheden. Door de verrijdbare inrichting is de ruimte makkelijk aan te passen aan de behoefte. Ook de ruimte “leeg” gebruiken behoort tot de mogelijkheden.


Het Suykercafé

Het Suykercafé is van dinsdag tm vrijdag geopend van 09.00 tot 13.15 uur. Je kunt op deze tijden vrij binnenlopen om medebuurtbewoners te ontmoeten en samen een kop koffie of thee drinken, wellicht met iets er bij…. Denk eens aan het maken van een afspraak met medecursisten voor je activiteit aan, of na afloop. Of wellicht kun je hier onder het genot van koffie, thee en een broodje wachten op je kind dat aan de peutergym deelneemt. Tussen 8.00 en 9.30 uur kunt je op afspraak ontbijten en tussen 11.30 en 13.15 uur kun je lunchen in het Suykercafé. De bekende specials op woensdag en donderdag worden aangekondigd in de Westerkrant en op ons interne TV-systeem. We bieden ook luncharrangementen aan. In de middag, na sluitingstijd, en op avonden is het mogelijk het Suykercafé te huren voor vergaderingen, presentaties of bijvoorbeeld een receptie. Dit is zonder het keukengedeelte. Het is ook mogelijk buiten de openingstijden een luncharrangement voor groepen te realiseren, zo kunt u bijvoorbeeld lunchen èn vergaderen….


Overige

Naast het aanbod van onze eigen zalen en ruimtes kunnen wij nog vergaderfaciliteiten en spreekkamers bieden in samenwerking met de Vereniging Wijkraad Hoogkerk (VWH), die hiervoor haar vergaderruimte beschikbaar stelt. Boeken kan via ons.

Voor vergaderingen en presentaties beschikken wij over diverse hulpmiddelen. Dit kan gaan van flipovers en kleinen audiovisuele oplossingen (DVD-spelers, laptops icm beamers) tot spraakapparatuur (ook voor in de sporthal bij bijvoorbeeld een toernooi) tot het uitversterken van een band (Grote Zaal). Ook hebben wij de beschikking over een groot aantal losse podiumdelen. Desgewenst kan er gebruik worden gemaakt van internetaansluiting; zowel gedraad als via WiFi. Voor bezoekers is er WiFi met gastlogin.


Actuele bezetting

In verband met de planning kun je tot uiterlijk twee dagen vooraf reserveren.

Aan het onderstaande overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.