Suykercafé

Het Suykercafé is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 13.30 uur. Je kunt op deze tijden vrij binnenlopen om medebuurtbewoners te ontmoeten en samen een kop koffie of thee drinken, wellicht met iets er bij….. Denk eens aan het maken van een afspraak met medecursisten voor je activiteit aan, of na afloop.

Er is WiFi, dus even werken op telefoon of laptop is mogelijk.

Het Suykercafé biedt de mogelijkheid een lunch te combineren met je vergadering elders in het gebouw. Vraag naar de arrangementen.

Ook een lunchpakket meekrijgen na afloop van je vergadering behoort tot de mogelijkheden.

Op woensdagen en donderdagen kun je de lunchspecial bestellen. Deze specials zijn terug te vinden op ons interne tv-systeem. Wekelijks wordt de special ook als pop-up gepubliceerd via deze pagina. Als het goed is heb je dit net gezien. Een special kost € 6,-

Je kunt van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 09.30 uur ook ontbijten in het Suykercafé. Hiervoor moet je wel twee dagen vooraf een afspraak maken! Dat kan via telefoonnummer 0643804315.

Het ontbijt bestaat uit:

  • kop koffie of thee naar keuze
  • witte of bruine kadet met ham of kaas
  • plak brood, wit of bruin, met jam naar keuze
  • glas appelsap of jus d’orange

Kosten: € 2,- per ontbijt

Met een Stadjerspas kun je dit ontbijt genieten voor € 1,- (maximaal 8 keer per maand)!

Tussen 11.30 en 13.30 uur kun je lunchen in het Suykercafé.

Het is ook mogelijk buiten de openingstijden een luncharrangement voor groepen te realiseren (ook op maandag) , zo kun je bijvoorbeeld lunchen én vergaderen….

Bekijk de actuele menukaart