2020-2021: Geen Oud en Nieuw viering in de sporthal !

In verband met de beperkingen rond Corona is er dit jaar helaas geen oud en nieuw viering in de sporthal Hoogkerk. Dit besluit is al gevallen in de maand september. De gemeente Groningen, onze opdrachtgever voor dit jaarlijkse feest, vindt het niet verantwoord het feest te laten plaatsvinden. Er is overleg met ons geweest, en in dat overleg hebben we onze zorgen uitgesproken over het maximaal toegestane aantal bezoekers, de 100% controle aan de deur en de anderhalve-meter-regel. De viering is officieel een festival of evenement, en die zijn tot nader order ook niet toegestaan. Wij hebben alle begrip voor het feit dat het feestje niet doorgaat.

We hopen dat we het een beetje rustig houden in Hoogkerk. Blijf zo veel mogelijk thuis en denk om je gezondheid. Hopelijk kunnen we dan volgend jaar elkaar weer de hand schudden en er wel weer een leuk feestje van maken.

Vanuit hier wensen wij iedereen een fijne kerst, een goede en veilige jaarwisseling en alvast een heel gezond en gelukkig 2021.