Stretching M/V

Voor dames en heren ongeacht leeftijd en/of conditie.

Stretching vergroot de soepelheid en kracht in de spieren en gewrichten, door deze rustig en langzaam uiteindelijk tot een maximum uit te rekken en te versoepelen, zonder hiervoor extreem zware en/of vermoeiende oefeningen te moeten doen. Verdere voordelen van stretching zijn o.a. versterking van de wervelkolom, vergroting van de lenigheid, betere balans, betere beweeglijkheid van de gewrichten, verbetering van de houding. Met deze rustige oefeningen zijn tevens positieve resultaten behaald bij mensen die lijden aan angst, depressie en/of burn-out klachten.De oefeningen in de les worden gedaan bij een rustige achtergrondmuziek. Voor een impressie van de oefeningen kijk eens op onze website: https://gaia2510.wixsite.com/hoogkerkstretching

Wanneer: maandagavond 17.00 – 18.00 uur, woensdagavond 20.00 – 21.00 uur.

Kosten: € 23,- voor een blok van 4 lessen, proefles gratis (woensdag).

Deze lessen kunnen plaatsvinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand.