Herfstvakantie stormbaan XXL

In het kader van de herfstvakantie was op woensdag 20 oktober een mega stormbaan opgebouwd in de sporthal Hoogkerk. Samen met de jongerenwerkers van het WIJ-team en de sportwerkers van BSlim was de zaal ingericht met een XXL springkussen en een parcours met diverse sportattributen. Verduistering van de hal, met zoeklichten in het midden maakten het evenement extra spannend.

Van 11.00 tot 12.00 uur was de eer aan de allerjongsten om zich uit te leven. Ondertussen konden de ouders/begeleiders langs de kant een oogje in het zeil houden onder het genot van een kopje koffie of thee. De allerkleinsten gingen de baan over aan de hand van pappa of mamma of wellicht opa of oma…… Ook was er een groep van SKSG Ranonkel op de baan.

Van 12.30 tot 13.30 uur de iets oudere kinderen, die soms samen met hun ouders het parcours hebben afgelegd. Er was ook even de mogelijkheid te lasergamen.

Van 14.00 tot 15.00 uur was de groep 12 tot 18 jaar aan de beurt. Geen ouders meer die meekomen. En het lasergames was voor deze doelgroep belangrijker dan de baan zelf.

Al met al een geslaagde dag, voor herhaling vatbaar.

We kregen de vraag of dit ook een keer voor de ouders/volwassenen kan worden georganiseerd. Dat nemen we mee in de planning.