Corona maatregelen per 13 november 2021

Update 27 november: Per 28 november sluiten het Dorpshuis, de Strinke, de Sporthal, het Gymlokaal en de Blaashal vanaf 17.00 uur. Alle avondactiviteiten komen hiermee te vervallen.

Per 13 november 2021 gelden nieuwe corona maatregelen van de rijksoverheid. Binnen het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht en moet de 1,5 meter afstand weer worden aangehouden. Verder mag er in de sporthal geen publiek meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. De tribune blijft daarom gesloten.

De activiteiten vóór 17.00 uur kunnen binnen de overdag geldende beperkingen doorgaan. Eenmaal op de plek van de activiteit mag het mondkapje af. Wel moet zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand worden aangehouden. Koffie en thee mogen we blijven schenken bij de dagactiviteiten.

Wanneer je in de horeca plaatsneemt moet je op een vaste plek blijven zitten en is een CTB (check) verplicht. Alleen wanneer je afhaalt (er is een speciaal afhaaldeel bij de bar) hoeft een check niet, maar wel moet je dan je mondkapje dragen.

Blijf gezond!