Forum Bibliotheek

Binnenkort heeft Forum Bibliotheek leuke en leerzame cursussen gepland staan in het Dorpshuis van Hoogkerk. 

Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Meld je dan aan voor de deze cursussen!

De wereld digitaliseert. Het contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal, maar ook het contact met de huisarts gaat steeds vaker via de computer, tablet of smartphone. Je kunt nog je aanmelden voor één of beide cursussen:

Digid, wat kan ik er mee? De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet maar nog niet goed de weg weet te vinden op de websites van de overheid. Tijdens een serie van drie groepslessen leer je vaardigheden op het gebied van de e-overheid. Zie voor meer informatie ook onze site: DigiD, wat kan ik ermee? (forum.nl)

Wanneer & hoe laat? 5, 12 & 19 oktober 10 – 12 uur

Digivitaler De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je betrouwbare medische informatie vindt via internet. Wat zijn betrouwbare websites en gezondheids- Apps en hoe werkt een patiëntenportaal en een videoconsult. Tijdens een serie van twee groeps- lessen leer je vaardigheden op dit gebied. Meer informatie vind je op de site: Digivitaler (forum.nl)

Wanneer? 10 en 17 november 9.30 – 12.30 uur

Aanmelden kan via een email naar sociaaldomein@forum.nl óf bellen met 050 368 36 83.