Stemmen voor Sterk Hoogkerk

Stemmen  Vanaf maandag 23 september kunnen bewoners uit Hoogkerk, Leegkerk, Vierverlaten, Gravenburg en de Buitenhof stemmen op de ideeën voor Sterk Hoogkerk. Van 23 september tot en met 15 oktober kan dat online via sterkhoogkerk.nl en tijdens het Stemfestival op 18 oktober in het dorpshuis van Hoogkerk. 

Stemfestival  We nodigen je van harte uit voor het Stemfestival op vrijdagavond 18 oktober om 20:00 uur in het dorpshuis van Hoogkerk (inloop vanaf 19:30 uur). Het belooft een feestelijke avond te worden! Tijdens het stemfestival stemmen bewoners in zes rondes op de ideeën voor de vijf thema’s en de joker. Aan het eind van de avond is de uitslag bekend! 

Promoten  We moedigen je aan om je idee te promoten! Spoor mensen aan om online én tijdens het stemfestival hun stem te laten gelden. Spreek je buren aan, deel je idee op social media, mail je vrienden. De stemmen die tijdens het stemfestival worden uitgebracht tellen zwaarder dan de online stemmen, dus deelname is van belang!  

Goed om te weten: 

  • Alleen inwoners van Hoogkerk, Leegkerk, Vierverlaten, Gravenburg en de Buitenhof kunnen stemmen.  
  • Bewoners mogen zowel online stemmen als tijdens het stemfestival. Stemmen die op de bijeenkomst worden uitgebracht tellen zwaarder dan de online stemmen. 
  • Machtigen tijdens het stemfestival is niet mogelijk. We vinden het belangrijk dat je in gesprek gaat met je medebewoners en op basis daarvan samen tot een keuze komt. 
  • Tijdens het stemfestival is het niet mogelijk je idee te presenteren of stemmen te werven. 

  Kinderen en jongeren  Op vrijdag 4 oktober houden we een stemfeest speciaal voor kinderen en jongeren vanaf 10 jaar in de jeugdsoos bij de Vensterschool. Help jij ons ook om reclame te maken? Spoor kinderen en jongeren in je omgeving dan aan om naar de bijeenkomst op 4 oktober te komen en online te stemmen! Ook hier tellen de stemmen tijdens de bijeenkomst zwaarder.   

We wensen jullie allemaal veel plezier en succes met het werven van stemmen! Heb je vragen of kun je hulp gebruiken, je kunt ons bereiken via hallo@sterkhoogkerk.nl of appen/bellen met Harm Havinga: 06-13211151.