Sporthal Hoogkerk, Gymzaal Zuiderweg en Blaashal Hoogkerk

Sporthal Hoogkerk
Sporthal Hoogkerk

Boeken van de sporthal en de gymzaal in de vensterschool Hoogkerk kun je niet via het Dorpshuis doen. Je moet daarvoor contact opnemen met de afdeling Sport050 van de gemeente Groningen. Online boeken kan via https://www.sport050.nl/sportlocaties/sporthallen/sporthal-hoogkerk of via https://sport050.nl/sportlocaties/gymzaal-zuiderweg/ of https://sport050.nl/sportlocaties/blaashal-hoogkerk/ of telefonisch via 050 3676366.

Tijdens de sportactiviteiten in de sporthal zijn de bar en de sportkantine van het Dorpshuis geopend. Wanneer je extra wensen hebt in de hal of in de sportkantine kunt je contact met ons opnemen via info@dorpshuishoogkerk.nl of maak ze kenbaar via het contactformulier.

Denk daarbij eens aan een omroepinstallatie in de hal of een spreekinstallatie in de sportkantine voor de prijsuitreiking, maar ook aan speciale cateringwensen aan de bar en in de sportkantine (voor de jury, medewerkers, vrijwilligers en/of deelnemers).

Via ons interne tv systeem is het mogelijk de standen van je toernooi zichtbaar te maken. Ook is het mogelijk in de kantine via grootbeeld de wedstrijden in de hal te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om na de sport gebruik te maken van ons dakterras voor een barbecue. Je mag daarbij zelf aan het vuur staan, maar desgewenst kunnen wij ook het eten verzorgen. Vraag naar de arrangementen.

Let op: Deze extra faciliteiten zijn niet beschikbaar in de blaashal.

Gymzaal Zuiderweg
Gymzaal Zuiderweg

De jaarlijkse opbouw en afbouw vindt binnen één dag plaats. De opbouw voor het winterseizoen is in oktober en de hal wordt weer neergehaald in april. De opbouw en afbouw zijn afhankelijk van het weer, bij harde wind of regen moet er worden uitgesteld.

Onderaan deze pagina vind je een timelapse van de allereerste opbouw, die van 8 tm 17 november 2021 heeft plaatsgevonden. De timelapse is vervaardigd door A Boerema Design uit Kruisweg.

Blaashal Hoogkerk
Blaashal binnen
Timelapse van de opbouw van de hal